هاست و دامنه رایگان   خرید لپ تاپ استوک   
 دنياي خوراكي ها دنياي خوراكي ها .

دنياي خوراكي ها

طرز تهيه بيف استراگانف مرحله به مرحله

يكي از غذاهاي لذيذ و ساده‌اي كه در شب‌هاي سرد فصل زمستان بسيار طرفدار دارد، بيف استراگانف است. اين غذا يك غذاي خوش طعم و مخصوص كشور روسيه است از قرن ۱۹ ميلادي تا به امروز، طرفداران بسياري در سر تا سر جهان دارد. از مزاياي بيف استراگانف اين است كه هم خيلي راحت و سريع درست مي‌شود و هم كاملا شما را سير مي‌كند. در مقاله امروز قصد داريم شما را با طرز تهيه بيف استراگانف آشنا كنيم. با ما همراه باشيد!

مواد لازم

  • 2 قاشق غذاخوري روغن زيتون
  • 2 قاشق غذاخوري كره
  • 600 گرم گوشت فيله
  • 250 گرم قارچ
  • 2 عدد پياز متوسط
  • 1 حبه سير
  • ½1 فنجان عصاره گوشت
  • ½ قاشق چايخوري نمك
  • ¼ فنجان آرد
  • ½1 فنجان خامه
  • 3 فنجان نودل پخته
  • فلفل سياه

دستور العمل‌

  • در ابتدا با دقت چربي اضافه گوشت بيف استراگانف را از آن جدا كنيد. سپس گوشت را به تكه‌هاي باريك تقسيم كنيد.
  • گوشت‌ها را مزه دار كنيد و بعد گوشت‌ها را كمي در ماهيتابه تفت دهيد تا سرخ شوند.
  • در مرحله اول، دو عدد پياز متوسط و يك حبه سير را خيلي ريز خرد كنيد. قارچ‌ها را هم خرد كنيد. سپس تمام اين مواد را داخل همان ماهيتابه‌اي بريزيد كه قبلا گوشت را در آن تفت داده بوديد. مواد را كمي تفت بدهيد تا زماني كه پياز تقريبا نرم و بي رنگ بشود.
  • بعد از اينكه پياز را تفت داديد و كمي نرم شده، مقدار 1 فنجان آب گوشت طعم دار را به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
  • كمي صبر كنيد تا اب گوشت جوش بيايد، سپس درب ماهيتابه را بگذاريد و درجه حرارت گاز را كم كنيد تا براي مدت 15 دقيقه، مواد به آرامي بپزند. در اين مدت نيز مواد اوليه ديگر بيف استراگانف را آماده كنيد.
  • باقيمانده آب گوشت را با آرد مخلوط كنيد.
  • بعد از اينكه آرد و باقي مانده آب گوشت خوب با هم مخلوط شدند، اين تركيب را به مواد داخل ماهيتابه اضافه كنيد و صبر كنيد تا مواد جوش بيايند. سپس درجه حرارت گاز را كم كنيد.
  • در مرحله بعدي، تكه‌هاي گوشتي كه از قبل تفت داده بوديد را همراه با خامه داخل همين ماهيتابه بريزيد و خوب هم بزنيد. همينطور كه نودل‌ها را آماده مي‌كنيد و مواد روي شعله گاز قل قل مي‌كنند، به آرامي آن‌ها را هم بزنيد. اما اجازه ندهيد كه مواد داخل ماهيتابه جوش بيايند.
  • مقداري آب را داخل يك قابلمه بريزيد و خيلي سريع آن را جوش بياوريد. سپس نودل‌ها را داخل آب جوش بريزيد تا خوب پخته بشوند.
  • نودل‌هاي پخته شده را به 6 قسمت تقسيم كنيد و هر قسمت را داخل يك بشقاب بريزيد. سپس با يك قاشق بزرگ، روي نودل‌ها كمي از سس و گوشت بيف استراگانف بريزيد. اگر دوست داشته باشيد، مي‌توانيد در نهايت روي اين مواد كمي جعفري خرد شده بپاشيد.

 

 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ساعت: ۰۵:۳۰:۴۷ توسط:حامد موضوع:

طرز تهيه كيك هويج

وقتي حرف از يك عصرانه دلچسب و يك برش كيك كنار چاي عصرانه مي‌شود، كيك هويج و كيك گردويي يكي از بهترين انتخاب‌ها است. كيك هويج از تركيب گردو، هويج رنده شده و شكر قهوه‌اي درست مي‌شود. در اين مطلب طرز تهيه كيك هويج را به شما آموزش خواهيم داد.

 

نكات مهم در طرز تهيه كيك هويج

  • در بسياري از دستور پخت‌ها از روغن در تهيه كيك استفاده نمي‌كنند و فقط از كره استفاده مي‌كنند. ما هم در اين دستور پخت از روغن  استفاده مي‌كنيم چون طعم كره باعث مي‌شود، عطر و طعم هويج، گردو و كشمش كمتر احساس شود.
  • معمولا كيك هويج را با خامه‌اي كه تركيبي از پنير خامه‌اي و كره است تزيين مي‌كنند. اين خامه طعم خوبي به كيك هويج مي‌دهد. اگر دوست داريد از اين خامه استفاده كنيد مي‌توانيد از مقدار كمتري شكر در دستور پخت استفاده كنيد تا سالم‌تر باشد.
  • در دستور پخت اصلي اين كيك از شكر قهوه‌اي استفاده مي‌شود كه رنگ و طعم خوبي به كيك مي‌دهد ولي اگر شما شكر قهوه‌اي در دسترس نداريد مي‌توانيد از شكر معمولي استفاده كنيد.
  • در اضافه كردن هويج به كيك خساست به خرج ندهيد، عطر و طعم هويج در اين كيك فوق العاده است.
  • در صورت تمايل مي‌توانيد كمي گردو خرد شده، چيپس شكلات يا شكلات تخته‌اي خرد شده و كشمش به اين دستور اضافه كنيد.
  • قبل از اضافه كردن گردوها آن‌ها را كاملا خرد كنيد، قطعات بزرگ گردو، برش كيك را سخت مي‌كنند و نبايد زير دندان بيايند.
  • اگر قرار نيست كيك را با خامه تزيين كنيد، مي‌توانيد از شكلات تخته‌اي خرد شده هم استفاده كنيد. قبل از اضافه كردن شكلات تخته‌اي آن را در يخچال قرار بدهيد تا كاملا سفت شود، سپس با چاقو چند تكه شكلات تخته‌اي جدا كنيد و به خمير كيك اضافه كنيد.

مواد لازم

  • 180 گرم روغن
  • 180 گرم شكر قهوه‌اي
  • 200 گرم تخم مرغ(4 عدد تخم مرغ بزرگ)
  • 250 گرم آرد شيريني پزي
  • 7 گرم بيكينگ پودر
  • ¼ قاشق چايخوري نمك
  • 1 قاشق چايخوري دارچين
  • 170 گرم هويج(رنده شده)
  • 50 گرم شكلات تخته‌اي خرد شده
  • 50 گرم گردو خرد شده

مواد لازم براي خامه كيك هويج

  • 90 گرم كره
  • 135 گرم پنير ماسكارپونه يا پنير خامه‌اي
  • 95 گرم پودر قند
  • 5 گرم آبليمو

دستور العمل‌

  • روغن و شكر قهوه‌اي را در كاسه‌اي بزرگ با همزن هم بزنيد تا يكدست شوند.
  • تخم مرغ‌ها را يكي يكي به تركيب شكر و روغن اضافه كنيد و با همزن تركيب كنيد.
  • مواد جامد(آرد، بيكينگ پودر، نمك و دارچين) را با هم الك كنيد.
  • تركيب آرد، بيكينگ پودر، نمك و دارچين را به روغن و شكر و تخم مرغ اضافه كنيد.
  • هويج رنده شده و گردو خرد شده را به مواد اضافه كنيد.
  • در محله آخر تكه‌هاي شكلات را اضافه كرده و با همزن تركيب كنيد.
  • كيك هويج را براي 45 دقيقه درون فر با دماي 175 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت قرار دهيد تا سطح كيك طلايي رنگ شود.
  • كيك را از فر بيرون بياوريد و اجازه دهيد خنك شود.

طرز تهيه خامه كيك هويج

  • كره و پنير خامه را با همزن مخلوط كنيد تا يكدست شود.
  • پودر قند الك شده و آبليمو را به تركيب كره و پنير خامه‌اي اضافه كنيد و آنقدر هم بزنيد تا يكدست و نرم شوند.
  • بعد از اينكه كيك خنك شد با يك لايه از اين خامه كيك را بپوشانيد و در يخچال قرار دهيد تا خامه سفت شود.
  • در مرحله بعد مي‌توانيد يك لايه ديگر از خامه روي كيك بزنيد و با گردو آن را تزيين كنيد.

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ساعت: ۰۵:۲۸:۵۱ توسط:حامد موضوع:

طرز تهيه كباب تابه اي

كباب تابه اي (كباب ديگي) يكي از خوراك‌هاي ايراني است كه اغلب از گوشت گوسفندي چرخ‌كرده براي تهيه اين غذا استفاده مي‌شود. اين غذاي خوشمزه را مي‌توان در كمتر از يك ساعت تهيه و نوش جان كنيد. در اين مقاله طرز تهيه كباب تابه اي را به شما آموزش خواهيم داد. با ما همراه باشيد.

 

كباب تابه اي چيست؟

كباب از بهترين غذاهايي است كه با طعم خوشمزه خود، طرفداران زيادي دارد. يكي از بهترين نوع آن، كباب تابه اي يا ديگي است. اين كباب از بهترين و خوشمزه‌ترين غذاهاي اصيل ايراني است كه علاوه بر خوش طعم بودن، تهيه و پخت آن نيز بسيار آسان است. در پخت كباب تابه‌‎اي نيازي به منقل و دود نداريد و با روش هاي آسان تري در منزل مي توانيد آن را تهيه كنيد و در انواع وعده هاي غذايي ناهار يا شام مي‌توانيد سرو كنيد.

مواد لازم

  • 750 گرم گوشت چرخ كرده
  • 4 عدد گوجه فرنگي
  • 2 قاشق غذاخوري سماق
  • روغن
  • 6 عدد فلفل كبابي
  • نمك و فلفل و زردچوبه
  • 2 عدد پياز

دستور العمل‌

  • ابتدا پياز را ريز رنده كنيد و آب آن را بگيريد.
  • با گوشت مخلوط كنيد و نمك و ادويه‌ها را اضافه كنيد و كاملا مخلوط كنيد.
  • كف تابه را چرب كنيد و گوشت را در تابه به ضخامت 2 تا 3 سانتي‌متر پهن كنيد.
  • سطح گوشت را كاملا صاف كنيد.
  • كباب را به تكه‌هاي 4 سانتي‌متري تقسيم كنيد، بين كباب‌ها فاصله بدهيد.
  • گوجه‌ها را نصف كرده و روي كباب‌ها بچينيد.
  • درب تابه را بگذاريد و حرارت را ملايم كنيد تا كباب‌ها با آب خودشان بپزند.
  • اگر با يك كاردك يا كفگير كباب‌ها را بچرخانيد تا روي ديگر آن نيز سرخ شود.
  • در 5 دقيقه آخر سماق را روي كباب‌ها بپاشيد و بگذاريد كمي سرخ شود.
  •  در صورت تمايل فلفل‌ها را در ده دقيق آخر به كباب‌ها اضافه كنيد.
  • اين كباب‌ها را با كته و كره سرو كنيد.

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ساعت: ۰۵:۲۶:۱۲ توسط:حامد موضوع:

طرز تهيه ذرت مكزيكي

همه ما تا به حال چندين پيش غذا و ميان وعده كه با ذرت درست شده‌اند امتحان كرده‌ايم. يكي از اين پيش غذاها يا ميان وعده‌ها ذرت مكزيكي است. اين غذاي ساده كه همانطور كه از نامش مشخص است اصليت مكزيكي دارد، ساده و سريع آماده مي‌شود و بسيار خوشمزه است. ذرت مكزيكي از تركيب ذرت شيرين پخته شده و مخلوط مايونز، پنير پيتزا و پودر فلفل قرمز، قارچ و آويش پخته مي‌شود و يك غذاي خياباني محبوب در مكزيك است. در اين مطلب طرز تهيه ذرت مكزيكي را به شما آموزش خواهيم داد.

 

ذرت مكزيكي چيست؟

ذرت مكزيكي يك ميان وعده يا پيش غذاي ساده است كه از تركيب، ذرت پخته شده، قارچ، پنير پيتزا، مايونز و فلفل و آويشن درست مي‌شود. دستور پخت اصلي اين غذا كه متعلق به مكزيك است كمي متفاوت تر است و معمولا شامل قارچ نمي‌شود.

مواد لازم

  • 300 گرم ذرت پخته
  • 30 گرم كره
  • 3 قاشق غذاخوري سس مايونز
  • نمك، پودر آويشن، فلفل سياه و قرمز
  • 50 گرم پنير پيتزا
  • 100 گرم قارچ ورقه ورقه شده

دستور العمل‌

  • كره را درون ظرفي مناسب روي حرارت بگذاريد تا آب شود.
  • قارچ را با كره تفت دهيد تا آب آن كاملا گرفته شود.
  • ذرت پخته شده را به قارچ‌ها اضافه كنيد و براي چند دقيقه با هم تفت دهيد.
  • سپس ادويه و نمك را به مخلوط ذرت و قارچ اضافه كنيد.
  • در مرحله بعد سس مايونز را اضافه كنيد و خوب با مواد هم بزنيد.
  • حرارت را كم كنيد و پنير پيتزا را اضافه كنيد تا كاملا آب شود و با ذرت‌ها كاملا مخلوط شود.
  • ذرت مكزيكي آماده است و بايد آن را با كمي فلفل، آويشن و يك برش ليموي تازه سرو كنيد.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ساعت: ۰۵:۱۷:۰۲ توسط:حامد موضوع:

طرز تهيه مسقطي

مسقطي يك شيريني نرم و شفاف است كه با گلاب، نشاسته، شكر و آب تهيه مي‌شود. اين شيريني معمولا در كنار كلوچه در ابتداي سال جديد شمسي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. در اين مقاله طرز تهيه مسقطي را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.

 

مسقطي چيست؟

مسقطي يك شيريني نرم و شفاف در ايران است كه با گلاب، نشاسته، شكر و آب تهيه مي‌شود. اين شيريني در كنار كلوچه، به عنوان يك سنت از جشن‌هاي نوروزي است. از پسته، زعفران و هل نيز مي‌توان براي تهيه مسقطي استفاده كرد. در استان فارس به ويژه در شهرستان لارستان و شيراز بسيار محبوب است.

مسقطي، يك نوع شيريني است كه مواد اوليه آن نشاسته، روغن، شكر، زعفران، هل و گلاب است و از انواع مغز پسته و بادام براي تزئين آن استفاده مي‌گردد. طرز تهيه آن شبيه به تهيه فرني نشاسته است اما مدت زمان تهيه آن طولاني‌تر و همراه با پرداخت بسيار است. بعد از آماده شدن آن حالت كشسان به خود مي‌گيرد.

مواد لازم

  • 100 گرم نشاسته گل
  • 20 عدد دانه هل
  • 200 گرم شكر
  • 50 گرم بادام بو داده شده
  • 3 پيمانه آب سرد
  • 2 قاشق غذاخوري زعفران دم كرده
  • ¼ پيمانه گلاب
  • 2 قاشق غذاخوري باتكاي سفيد
  • 50 گرم روغن آب شده
  • ¼ پيمانه پودر پسته و بادام

دستور العمل‌

  • نشاسته و آب را در كاسه‌اي بريزيد و هم بزنيد تا نشاسته در آب حل شود.
  • اين مايه را از صافي رد كنيد و در قابلمه‌ي لعابي يا استيل بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا مايه غليظ شود و جوش بيايد.
  • در اين زمان شكر و باتكا را اضافه كنيد و مرتب به هم بزنيد تا مايه غليظ شود.
  • سپس زعفران، گلاب، دانه‌ي هل و خلال بادام را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا غلظت مايه به حدي برسد كه جاي قاشق روي آن بماند.
  • سپس روغن را اضافه كنيد و آنقدر هم بزنيد كه روغن جذب مايه شود.
  • در انتها يك قالب باقلوا را خوب چرب كنيد و مايه‌ي مسقطي را در آن بريزيد.
  • با پشت يك قاشقِ چرب، مسقطي را صاف كنيد و يك لايه پودر پسته روي آن بپاشيد.
  • اجازه دهيد مسقطي يك شب در يخچال بماند تا خنك شود. سپس آن را ببريد و در ظرف بچينيد.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ساعت: ۰۵:۱۴:۲۷ توسط:حامد موضوع:

طرز تهيه قطاب خوشمزه

قطاب نوعي شيريني ايراني است. اين شيريني از معروف‌ترين شيريني‌هاي سنتي شهرهاي يزد و كرمان است. در اين مقاله قصد داريم طرز تهيه قطاب خوشمزه را به شما آموزش دهيم، پس تا انتهاي اين مقاله همراه ما باشيد.

 

قطاب چيست؟

قطاب نوعي شيريني ايراني است. اين شيريني از معروف‌ترين شيريني‌هاي سنتي شهرهاي يزد و كرمان است. در مجموع مي‌توان گفت دو سبك كلي براي تهيه قطاب وجود دارد كه در ادامه به آن اشاره خواهيم كرد.

 

قطاب يزد

اين شيريني در انواع سنتي يزدي و عسلي تهيه مي‌شود. قطاب يزدي از دو بخش لايه خارجي و مغز داخلي تشكيل شده‌است. لايه خارجي آن كه ناني سرخ شده در روغن است از آرد گندم، شير يا ماست و زرده تخم مرغ تشكيل شده‌است كه پس از طبخ در پودر قند غلطانده مي‌شود. مغز داخلي اين شيريني نيز از مخلوط پودر بادام، پودر قند و هل تشكيل شده‌است. در قطاب عسلي، شيرين كننده اصلي بجاي پودر قند، عسل است.

مواد لازم

  • 65 گرم روغن قنادي يا روغن جامد
  • 65 گرم ماست
  • 125 گرم آرد
  •  قاشق چايخوري جوش شيرين
  •  قاشق چايخوري وانيل
  • پودر قند و پودر پسته به مقدار لازم براي تزيين
  • روغن مايع سرخ كردني

مواد مياني قطاب

  • 70 گرم گردوي نيم كوب يا پودر بادام
  • 35 گرم پودر قند
  • ½ قاشق چايخوري پودر هل
  • 1 قاشق چايخوري سفيده تخم مرغ يا گلاب

دستور العمل‌

  • روغن را كمي با همزن برقي بزنيد تا يكدست و نرم شود.
  • سپس ماست، جوش شيرين و نمك را اضافه كنيد و در حد مخلوط شدن هم بزنيد و آرد را اضافه كنيد تا خميري لطيف بدست آيد.
  • ممكن است آرد بيشتري لازم شود.
  • روي خمير را بپوشانيد و نيم ساعت استراحت دهيد.
  • گردو، پودر قند و هل را مخلوط كرده و كم‌كم سفيده تخم مرغ را اضافه كنيد تا خمير سفت و منسجمي به دست آيد.
  • آن را كنار بگذاريد.
  •  سپس خمير را روي سطح آرد پاشي شده به ضخامت چند ميلي‌متر پهن كنيد و با كاتر گرد حدود چند سانتي متر قالب بزنيد.
  • با يك قاشق چايخوري از مواد مياني را در مركز آن قرار داده و لبه‌ها را روي هم قرار دهيد تا فرم نيم دايره بگيرد.
  • لبه‌ها را خوب فشار دهيد و بپيچيد و بعد روي يك سيني قرار دهيد و آن را با نايلون بپوشانيد.
  • روغن را داخل قابلمه كوچكي بريزيد تا حداقل 5 سانتي متر از ارتفاع قابلمه پر شود.
  • اجازه دهيد قابلمه داغ شود و قطاب‌ها را در روغن داغ به مدت 2 دقيقه سرخ كنيد تا طلايي رنگ شود.
  • سپس آن‌ها را با توري از روغن خارج كنيد و روي كاغذ آشپزي بگذاريد و پس از سرد شدن در پودر قند بغلتانيد.
  • در صورت تمايل روي آن كمي پودر پسته بپاشيد.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ساعت: ۰۵:۱۲:۳۵ توسط:حامد موضوع:

طرز تهيه آلبالو پلو خوشمزه

آلبالوپلو يكي از انواع پلوها در آشپزي ايراني است. اين غذا بيشتر در مجالس مهماني و جشن تهيه مي‌شود ولي درست كردن آن از اغلب غذاهاي مجلسي ساده‌تر است. در اين مقاله قصد داريم طرز تهيه آلبالو پلو را به شما آموزش دهيم.

 

آلبالو پلو چيست؟

آلبالوپلو يكي از انواع پلوها در آشپزي ايراني است. اين غذا بيشتر در مجالس مهماني و جشن تهيه مي‌شود ولي درست كردن آن از اغلب غذاهاي مجلسي ساده‌تر است. براي نگه داشتن رنگ آلبالو بايد اين غذا را در ظرف مسي يا لعابي تهيه كرد.

 

نكات مهم در طرز تهيه آلبالو پلو 

  • سعي كنيد طوري هسته آلبالوها را بگيريد كه ظاهرشان را حفظ كنند.
  • به هيچ وجه به آلبالو آب اضافه نكنيد. چون خودش موقع پخت مقدار زيادي آب پس مي‌دهد.
  • يك كاسه كوچك از آلبالو را كناري بگذاريد تا در زمان سرو غذا روي برنج را با آن تزئين كنيد.
  • براي برنج زعفراني مقداري برنج سفيد را با كمي زعفران دم شده و مقداري كره مخلوط كنيد.
  • پلو بايد ۴۰ دقيقه تا يك ساعت دم بكشد.

مواد لازم

  • 1 كيلوگرم برنج
  • 2 كيلوگرم آلبالو
  • 2 كيلوگرم شكر
  • 1 عدد مرغ
  • 200 گرم روغن
  • 1 قاشق مرباخوري زعفران ساييده
  • 50 گرم خلال پسته
  • 50 گرم خلال بادام

دستور العمل‌

  • برنج را خيس كرده و همزمان هسته آلبالو را بگيريد و شكر را روي آلبالو بريزيد.
  • ظرف آلبالو (بهتر است لعابي باشد) روي حرارت قرار مي‌دهيم تا جوش بيايد، بطوريكه بعد از جوش آمدن 15 تا 20 دقيقه تقريبا روي حرارت بماند.
  • براي تهيه آلبالو پلو لازم نيست شربت قوام بيايد و تنها كافيست كمي غليظ بشود.
  • مربا را از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد كاملا سرد شود.
  • مرغ يا گوشت بره تميز كرده را با يكي دو عدد پياز و مقداري آب و كمي نمك مي‌گذاريم بپزد بطوريكه بعد از پختن نصف ليوان آب داشته باشد.
  • مرغ را تكه‌تكه و استخوان‌هاي سينه و ران آنرا مي‌گيريم. برنج را آبكش مي‌كنيم.
  • آلبالو را از شربت در مي‌آوريم شربت زيادي مربا را چند جوش مي‌دهيم تا قوام بيايد و به مصرف شربت آلبالو مي‌رسانيم.
  • 3 تا 4 قاشق سوپخوري روغن را با نصف ليوان آبجوش ته قابلمه مي‌ريزيم و 1/2 برنج توي آبكش را در ته قابلمه مي‌ريزيم.
  • 3 تا 4 قاشق از مربا را كنار مي‌گذاريم (اين مربا براي تزيين روي ديس مي‌رسد) و بقيه آلبالو را از شربت خارج كرده و روي سطح برنج مي‌ريزيم.
  • نصف باقي مانده برنج را روي آلبالو مي‌ريزيم و مرغ يا گوشت بره را روي آن قرار مي‌دهيم و با بقيه برنج روي آنرا مي‌پوشانيم.
  •  اطراف برنج را به شكل مخروط بالا مي‌آوريم و خلال بادام را مي‌شوييم يك گوشه قابلمه مي‌ريزيم و روي آن را با برنج مي‌پوشانيم و قابلمه را روي حرارت قرار مي‌دهيم.
  • درب قابلمه را مي‌بنديم تا عرق بكند، آب مرغ يا گوشت را از صافي عبور دهيد و با 4 تا 5 قاشق سوپخوري روغن آبكرده و يك ملاقه شربت آلبالو مخلوط مي‌كنيم و روي سطح برنج مي‌دهيم.
  • برنج را دم كنيد.
  •  توجه داشته باشيد كه اگر آن را بر روي شعله گاز دم كرده‌ايد مراقب باشد شعله گاز ملايم باشد زيرا ته ديگ زود مي‌سوزد.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ساعت: ۰۷:۱۴:۰۳ توسط:حامد موضوع:

طرز تهيه اشكنه خوشمزه

اشكنه يكي از خوراك‌هاي ايراني است كه به صورت معمول با نان ميل مي‌شود. اين خوراك تاريخچه‌اي طولاني دارد و ابتدا در نواحي خراسان پُخته شده است. هم‌اكنون نيز در ميان مردم مشهد و ديگر شهرهاي خراسان طرفدار زيادي دارد. در اين مقاله طرز تهيه اشكنه خوشمزه را به شما آموزش خواهيم داد.

 

اشكنه چيست؟

اشكنه يكي از خوراك‌هاي ايراني است كه به صورت معمول با نان ميل مي‌شود. اين خوراك تاريخچه‌اي طولاني دارد و ابتدا در نواحي خراسان پُخت شده است. هم‌اكنون نيز در ميان مردم مشهد و ديگر شهرهاي خراسان طرفدار زيادي دارد. در گذشته اين غذا را هنگامي كه گوشت و يا مرغ نداشتند و قصد تهيه يك غذاي سريع و خوشمزه را داشتند تهيه مي‌شده است. معمولا اين غذا شبيه به آبگوشت سرو مي‌شود و با تريد كردن نان درون ظرف اشكنه آن را ميل مي‌كنند.

مواد لازم

  • 1 عدد سيب زميني
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 عدد پياز
  • 1 قاشق شنبليله خشك
  • 1 قاشق غذاخوري آرد گندم
  • روغن
  • 1 قاشق چايخوري زردچوبه
  • نمك و فلفل به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • يك قابلمه كوچك و با ديواره بلند انتخاب مي‌كنيم و در آن پياز خرد شده را در روغن به طور كامل تفت مي‌دهيم.
  • وقتي پياز داغ حاضر شد، زردچوبه و شنبليله را به آن اضافه مي‌كنيم و حدود يك دقيقه تفت مي‌دهيم.
  •  تا سه چهارم قابلمه را آب جوش مي‌ريزيم. آرد را با حدود نصف استكان آرد سرد مخلوط كرده و با قابلمه اضافه مي‌كنيم.
  • توجه داشته باشيد كه آرد به خوبي در استكان حل شود و گلوله گلوله نشود.
  • سپس سيب زميني را پوست كنده و به صورت نگيني خرد كرده و به مخلوط اضافه مي‌كنيم.
  • در اين مرحله نمك و فلفل را اضافه مي‌كنيم و اجازه مي‌دهيم غذا به مدت 30 دقيقه با درب بسته بپزد.
  • حرارت را زياد كرده و اجازه مي‌دهيم تا محتويات قابلمه به خوبي بجوشد.
  • سپس تخم مرغ‌ها را با فاصله دو دقيقه يكي يكي در قابلم مي‌اندازيم.
  • حدود ده دقيقه صبر مي‌كنيم تا تخم مرغ‌ها به صورت تك تك كاملا ببندد.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ساعت: ۰۷:۰۷:۵۸ توسط:حامد موضوع:

طرز تهيه خيار شور

خيار شور يكي از انواع چاشني‌هاست. براي تهيه خيار شور از خيار ريز و قلمي، انواع سبزيجات معطر و سير استفاده مي‌شود. در اين مقاله قصد داريم به شما طرز تهيه خيار شور را آموزش دهيم.

 

خيار شور چيست؟

خيار شور منبعي از آنتي اكسيدان‌هاست و در بهبود سيستم گوارشي، كنترل ديابت، ارتقا سلامت كبد و معده، كاهش وزن، كاهش تهوع صبحگاهي، كاهش خطر ابتلا به سرطان طحال، كاهش خطر ابتلا به عفونت مخمر، كاهش استرس، بهبود سلامت رواني و جلوگيري از يبوست مفيد است.

خيار شور كالري كمي دارد. خيارشور داراي مقداري كافي ويتامين كا است. يك خيار شور به‌طور ميانگين حاوي ۱۲ تا ۱۶ ميكروگرم و تقريباً ۱۵ تا ۲۰ درصد ويتامين كاي مورد نياز بدن در يك روز است. ويتامين K يك گروه از ساختار مشابه، محلول در چربي ويتامين‌هايي است كه بدن انسان براي اصلاح پروتئين‌هاي خاصي كه براي انعقاد خون است و همچنين در استخوان و ديگر بافت‌ها به آن احتياج دارد. همچنين خيارشور حاوي سه كيلوكالري انرژي است كه از كربوهيدرات‌هاي موجود در خيار به دست مي‌آيد.

مواد لازم

  • 2 كيلوگرم خيار ريز مخصوص خيار شور
  • 500 گرم نعنا، شويد و ترخون
  • 2 ليوان سركه
  • ½ ليوان نمك
  • 1 بوته سير
  • 6 عدد فلفل سبز تند
  • 16 ليوان آب

دستور العمل‌

  • خيارها را پس از شستشو روي پارچه قرار دهيد تا كاملا خشك و بدون آب شود.
  • سبزيجات را پس از تميز كردن شسته و روي پارچه قرار مي‌دهيم تا آب آن‌ها هم گرفته شود.
  • در ظرف دلخواه مقداري سبزي و حبه سير ريخته و خيارها را روي آن قرار مي‌دهيم.
  • باز مقداري سبزي، حبه سير و فلفل به همين طريق عمل كرده تا مواد كاملا داخل ظرف قرار گيرند.
  • سپس 16 ليوان آب را همراه با نصف ليوان نمك روي حرارت مي‌جوشانيم.
  • سپس 2 ليوان سركه را اضافه كرده و پس از جوش مجدد داغ روي خيارها ريخته و درب آن را فوري مي‌بنديم.
  • پس از خنك شدن ظرف را در جاي خنك و تاريك قرار دهيد.
  •  پس از يكماه خيار شور آماده مصرف خواهد بود.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ساعت: ۰۷:۰۵:۵۵ توسط:حامد موضوع:

طرز تهيه خورشت آلو اسفناج

خورشت آلو اسفناج، يكي از انواع خورشت ايراني است كه مي‌توان آن را با مرغ و يا گوشت تهيه كرد. سبزي مورد استفاده در طبخ اين غذا اسفناج است و استفاده از آلو طعم ترش و شيرين به اين غذا مي‌دهد. خورشت آلو اسفناج يك گزينه عالي براي مهماني‌ها و مجالس شما است. در اين مقاله قصد داريم طرز تهيه خورشت آلو اسفناج را به شما آموزش دهيم.

 

خورشت آلو اسفناج چيست؟

خورشت آلو اسفناج، يكي از انواع خورشت ايراني است كه مي‌توان آن را با مرغ و يا گوشت تهيه كرد. سبزي مورد استفاده در طبخ اين غذا اسفناج است و استفاده از آلو طعم ترش و شيرين به اين غذا مي‌دهد. اين غذا را با دستور پخت زير مي‌توانيد به سادگي تهيه كنيد و از خوردن آن لذت ببريد.

مواد لازم

  • 500 گرم ماهيچه بدون استخوان يا 750 گرم گوشت با استخوان
  • 1 كيلوگرم اسفناج
  • 250 گرم آلو
  • روغن
  • 4 قاشق سوپخوري پياز سرخ كرده
  • آبغوره يا آبليمو
  • نمك و فلفل

دستور العمل‌

  • گوشت را تكه‌تكه مي‌كنيم و مي‌شوييم و با 3 تا 4 قاشق پياز سرخ كرده و 2 تا 3 ليوان آب در ظرفي مي‌ريزيم و مي‌گذاريم با حرارت ملايم بپزد.
  • اسفناج را بعد از تميز كردن و شستن كمي درشت‌تر خرد مي‌كنيم و در نهايت با روغن كمي سرخ مي‌كنيم.
  • توجه داشته باشيد كه سرخ كردن تا جايي ادامه يابد كه كمي آب اسفناج كشيده شود.
  • سپس آلو را مي‌شوييم و سبزي و آلو را با كمي نمك و فلفل داخل گوشت مي‌ريزيم و مي‌گذاريم خورشت چند جوش كه بزند و روغن بيفتد.
  • در اين مرحله مي‌توانيد خورشت آلو اسفناج را در ظرف كشيد.
  • اين خورشت را مي‌توان بدون آلو نيز تهيه كرد، در اينصورت كمي آبغوره يا آبليمو يا گرد غوره به خورشت اضافه كنيد.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ساعت: ۰۷:۰۳:۲۸ توسط:حامد موضوع: